O značkách

ARMANI JEANS

Snad každý slyšel ve spojení s módu jméno Armani. GIORGIO ARMANI S.p.A. je celosvětově působící italský módní dům založený v roce 1975 módním návrhářem Giorgio Armanim. Tato slavná italská módní značka patří k tomu nejlepšímu, co lze sehnat. Pod jednotnou hlavičkou se skrývá řada specializovaných značek, mezi jinými právě i Armani Jeans. Původně vznikla jako kolekce denimového oblečení Armani.

Výrobky Armani Jeans se vyznačují vysokou kvalitou použitých materiálů a moderním designem. Samozřejmostí je také skvělé dílenské zpracování. Značka Armani Jeans je dobrá volba pokud očekáváte vysokou kvalitu, příjemné materiály a moderní design. Výrobky Armani Jeans jsou plné vkusu, stylu a originality.

BERND GÖTZ

Od prvního konceptu designu až po výrobu opasků, to vše „Made in Germany“. Výrobce pásků s již více než 25letou tradicí. Vysoce kvalitní kůže a módní spony elegantních opasků pocházejí zejména z Německa a dalších zemí EU, a splňují všechny vysoké standardy EU.

BRUNO BANANI

Německá značka Bruno Banani je určena pro náročné zákazníky. Pro ty, kteří upřednostňují originální styl. Společnost, která sídlí v německém městě Chemnitz, založil v roce 1993 Wolfgang Jassner. Od té doby si značka našla své zákazníky doslova po celém světě.

Od roku 2009 začala společnost Bruno Banani vyrábět oblečení a doplňky v souladu s ekologickým systémem, který produkuje vlákna Biophyl z Advansa s třídou 1 Oeko-Tex dle Standard ratingu. Značka se intenzivně zabývá, ve spolupráci se společností Wella, návrhem vůní, kožených bund a doplňků. 

D&N LEDERWAREN

Od svého založení v roce 1996 je d & n lederwaren GmbH německým specialistou v oblasti kufrů, kufříků, pilotních kufrů a zavazadel. Zpočátku byly prodávány pouze tašky z přírodní kůže, které byly později rozšířeny o oblasti zavazadel a obchodních tašek. Dnes nabízí napříč Evropou vysoce kvalitní a atraktivní produkty s dobrým poměrem cena / výkon. Jde o praktické business tašky, moderní zavazadla i doplňky.

DAAG

Již více než 20 let se produkce pod značkou DAAG specializuje se na výrobu vysoce uznávaných předmětů z nejkvalitnější kůže. Nabízí široké spektrum brašen, aktovek, kabelek a batohů. Tyto prvotřídní kožené doplňky jsou vytvářeny ve zcela moderní továrně, která je vybavena špičkovými technologiemi a speciálním softwarem umožňujícím splnit vysoká očekávání nejnáročnějších klientů.

DANTE

Luxusní originální šály německé značky DANTE vyrábí společnost, která klade velký důraz na individuálně vyvinuté designy. Používají jemný sítotisk na jedinečnou kvalitu tkaniny (100% kašmírové nebo vlněné jehněčí šály). Kvalita zde není jen slovo, ale hmatatelný výsledek. S více než 100 let zdokonalenou technologií tkaní jsou ve společnosti DANTE vyráběny šály s nejnovějšími vzory, a to v dnešním módním i klasickém duchu. Díky obzvláště šetrnému procesu barvení a pečlivému zdrsnění, se daří vytvářet vysoce kvalitní, jemné a nápadně měkké výrobky.

DEDOLES

DEDOLES je slovenská společnost zaměřená na prodej především vlastních textilních produktů, jako jsou například veselé ponožky Good Mood či spodní prádlo. DEDOLES věří, že to, co mění svět k lepšímu, závisí na našich každodenních rozhodnutích. Proto je jejich oblečení a doplňky vyrobené z kvalitních materiálů, s důrazem na etickou a udržitelnou výrobu. Posláním společnosti DEDOLES je podporovat lidskou individualitu a jedinečnost. 

Značka se řídí heslem „všichni jsme jiní, každý je výjimečný“. Jejich veselé ponožky jsou výtvorem šikovných slovenských designerů. Typickým znakem veselých ponožek Good Mood od DEDOLES je to, že každá je jiná, ale spolu tvoří dokonalý pár. Ponožky jsou velmi příjemné, moderní, hravé, barevné a nabízí originální designy, ze kterých si vybere opravdu každý.

FIORELLI

Značka Fiorelli pochází z Velké Británie. Vznikla již v roce 1988, kdy představila svou úplně první kolekci kabelek. V roce 1994 se, po reorganizaci společnosti, představila nová modernější kolekce, zaměřená primárně na mladší zákazníky. Značka zaznamenala obrovský úspěch. Dnes jde o světoznámou značku uznávanou po celém světě. Návrháři značky Fiorelli se zaměřují zejména na funkčnost a razí heslo: Kabelka je standardní vybavení do města. Musí být tedy funkční, stylová a především elegantní. Musí se snadno nosit a používat.

GALKO

GALKO byla v roce 1993 založena jako malý chorvatský podnik s heslem „Móda je neustálá výzva“. Svým přístupem a nabídkou kvalitně zpracovaných produktů se malý podnik rychle rozrostl na módní dům. Nyní je předním chorvatským návrhářem a výrobcem kožených tašek, peněženek, kufříků, obuvi a módních doplňků, a to se spokojenými zákazníky dnes již po celém světě.

GIUDI

Zakladateli kožedělné rodinné tradice jsou bratranci Mario a Adriano Pennacchioni, kteří v roce 1974 založili, ve svých 25 letech, společnost Pelletterie ADANI S.n.c. Malý pracovní pokoj umístěný v garáži v oblasti Marche však nestačil rostoucí poptávce, a tak v roce 1980 vznikla společnost Pelletterie GIUDI S.r.l. Již ne malý pokoj, ale vlastní velká továrna, s kvalifikovanými pracovníky a vlastním výzkumem. To vše vedlo k vytvoření dnešní široké prodejní sítě, a to již s dosahem daleko za domovskou Itálií.

GIUDI jsou italské produkty z pravé italské kůže s vynikajícím poměrem cena/kvalita (střední kvalita), který ovládá detaily a design luxusní značky. Výroba sahá od praktických tašek, přes obchodní kufříky a aktovky s odpovídajícím vybavením, peněženky a dokladovky až po kufry. Všechny výrobky jsou vyráběny s kůží opálenou přírodními esencemi bez použití toxických látek. Vrchní kůží GIUDI je VACCHETTA (hovězí kůže), což je vysoce kvalitní kůže vyrobená nejlepší italskou koželužnou v Toskánsku. Mosaz a ocel jsou ošetřeny, aby se zabránilo jejich poškození v průběhu času.

LAGEN

Česká společnost se sídlem ve Zlíně byla založena již v roce 1997. Věnuje se kožené galanterii a její ruční výrobě. V sortimentu jsou výrazně zastoupeny zejména kožené peněženky: dámské peněženky, pánské peněženky a číšnické peněženky. Nechybí ani kožené klíčenky, etue, dokladovky, dále i kožené aktovky, spisovky, kabelky, pouzdra, vizitkáře a ledvinky. Při výrobě jsou používány kvalitní materiály. Vše je vyráběno pod registrovanou ochrannou známkou LAGEN®.

LINDENMANN

Dne 1. července 1961 zakládá Karl Lindenmann a jeho syn Karl Heinz Lindenmann novou společnost, která se věnuje doplňkům, resp. distribuci pánských šperků ve „zlatém městě“ Pforzheimu, známém svým klenotnickým průmyslem po celém světě. Rok 1972 je dobou, kdy je džínová móda na vzestupu a roste poptávka po manžetových knoflících a kravatových sponách. Karl Heinz Lindenmann se rozhodl zahrnout do sortimentu novou řadu kožených pásků a rovněž je sám vyrábět. Úspěch dovedl společnost do dnešní podoby německého specialisty na kožené pásky, známého nejen v Německu, ale i širokém zahraničí.

LOVE MOSCHINO

Love Moschino je jednou z nejznámějších italských značek. Ve svých kolekcích odráží nekonvenční povahu značky – kabelky, batohy a tašky provokují výraznými vzory. Zamilovali se do ní hvězdy jako Madonna, Gwyneth Paltrow, Rita Ora a další. Značku Moschino vytvořil v roce 1983 Ital Franco Moschino. Jsou pro ni typické inovativní, odvážné, hravé a velmi barevné vzory. V každé kolekci vyniká výrazná červená barva, jež reprezentuje radost ze života. Sortiment pro dámy obsahuje kabelky Love Moschino, crossbody Love Moschino, batohy Love Moschino, peněženky Love Moschino nebo i sluneční brýle Love Moschino.

MARTA PONTI

Italská přírodní kůže zpracovaná precizně v Portugalsku, to je MARTA PONTI. Počátek řemesla orientovaného na koženou výrobu lze u MARTA PONTI hledat již před více než 100 lety. Samotná tradice značky MARTA PONTI začíná v roce 1965. V roce 1996 přišla na trh první ucelená kolekce s kufry s omlazeným designem za současného použití tradičních povrchových úprav. Kvalitu lze najít v každém detailu – od tvaru výrobků, přes kapsy i barvu. To vše přináší jasné snoubení účinnosti, pohodlí a stylu. MARTA PONTI je značkou tašek, kufříků a drobného koženého zboží, které zaujme svou kvalitou, elegancí a stylem.

MONARCHY

MONARCHY je maďarský tradiční producent kožených tašek a doplňků. Firma vznikla před více než 30 lety jako rodinný podnik. Nyní se více než 10 let zabývá nejen výrobou, ale i exportem a dodávkou různých produktů jako jsou kožené tašky, aktovky, módní tašky, peněženky, opasky a drobné kožené zboží. Spolehlivá kvalita s přísnou kontrolou, precizní výroba, inovativní přístup vlastních designerů k designu a řemeslníků k výrobě. Stejně tak špičkové vybavení. To je MONARCHY.

PARKER

Psací potřeby značky Parker patří již více než 130 let mezi to nejlepší, co kategorie prestižního psaní nabízí. Historie značky Parker sahá až do 80. let 19. století. S pery této značky psaly slavné osobnosti a pera Parker byla také používána při výjimečných příležitostech, jakými byly například podpisy významných mírových smluv.

Od roku 1962 má značka oprávnění používat oficiální označení výhradního dodavatele psacích potřeb do britské královské rodiny. Oprávnění udělené britskou královnou Alžbětou II. bylo v roce 1990 doplněno druhým oprávněním, které udělil princ Charles, kníže z Walesu. Pera Parker vynikají specifickým designem, spolehlivostí i výjimečným řemeslným zpracováním. Psaní s nimi je skutečným zážitkem.

PIERRE CARDIN

PIERRE CARDIN je světoznámá luxusní francouzská značka s dlouhodobou tradicí. Je velmi žádaná, oblíbená a její výrobky jsou stylové, nadčasové a moderní. Značka byla založena v roce 1950 módním avantgardním návrhářem Pierre Cardinem (vlastním jménem Pietro Costante Cardin). Doplňky této značky jsou charakteristické kvalitními použitými materiály a nadstandardní úrovní zpracování. Pierre Cardin stál u zrodu unisex modelů a v současné době patří k nejrespektovanějším módním ikonám.

S.FIORENTINO

Známá a oblíbená značka textilních kabelek S.FIORENTINO pochází z Francie. Kabelky mají svůj charakteristický elegantní styl a moderní design. Většina výrobků je vyrobena velmi precizně, za použití vysoce kvalitních materiálů, a to textil a kompozitní PU materiál. Všechny nabízené modely jsou označené logem S.Fiorentino, a to na samotné kabelce, na podšívce i na zipech. V segmentu elegantních textilních kabelek je značka S.Fiorentino jedničkou.

TONY PEROTTI

Tony Perotti se již v roce 1970 etabloval jako návrhář v módním a oděvním odvětví. Od počátku 90. let se specializuje na kožené zboží. V současné době jde o oblíbenou značku nadstandardního koženého zboží vyrobeného z pravých italských kůží, a to přírodním způsobem, bez použití jakýchkoliv toxických látek. Tato italská značka s ušlechtilou tradicí splňuje nejpřísnější očekávání kvality – speciální řemeslné zpracování kůže za pomoci zvláštního opalování. V sortimentu jsou perfektní peněženky, kabelky i aktovky.

TOM TAILOR

TOM TAILOR je velmi známá německá módní značka, která vznikla už v roce 1962 v Hamburku. Postupně se zařadila mezi nejoblíbenější lifestyle značky oblečení na celém světě. Nabízí kompletní šatník jak pro muže, tak i pro ženy. Výrobky TOM TAILOR jsou charakteristické jednoduchou elegancí s důrazem na kvalitu a každý detail. Německý perfekcionismus je této značce vlastní. Super kvalita a moderní styl za rozumnou cenu.

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger je celosvětově uznávaná módní značka. Vznikla v roce 1985 v USA a představuje klasický americký styl, který kombinuje hravý a svěží přístup s konzervativním stylem. Doménou této značky jsou vysoce kvalitní produkty, a to od pánských a dámských oděvů, přes sportovní oblečení až po módní doplňky a tašky.

Tommy Hilfiger sedne každému, kdo chce zosobňovat mladistvého ducha a americký styl. Značka připravuje nadčasové kolekce, u kterých se inspiruje u světových ikon popové kultury. Snaží se budovat svou optimistickou vizi, která oslavuje jedinečnost každého člověka.

VUCH

Značka VUCH je skutečně česká značka. Vznikla v roce 2015 v Chrudimi. V jejím sortimentu lze najít produkty jako jsou peněženky, kabelky, batohy, ale i sluneční brýle, hodinky, šperky a různé doplňky a oblečení. To vše pro ženy, muže, ale i děti. Tato značka nadchne hlavně milovníky barevných kousků. Oživte svůj šatník s českou značkou VUCH.